Heuvelland zingt voor borstkankeronderzoek

In het kader van Oktober Borstkankermaand van het Kankeronderzoekfonds Limburg, wordt op donderdag 26 oktober in de kloosterbieb van Wittem een bijzondere concertavond gehouden. Tijdens 'Heuvelland zingt voor Borstkankeronderzoek' treden vanaf 20.00 uur diverse muzikanten en zangers uit de regio belangeloos voor dit goede doel op. De organisatie ligt in handen van GLine Musics.

Kaarten voor dit benefietconcert kosten 10 euro. De zaal is om 19.30 uur open. Wilt u zeker zijn van een stoel op deze bijzondere concertlocatie, bestel dan een ticket via de Facebookpagina van Supergastvrij via: https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/facebook/event/AB08C882CA89. Let op: alleen als er nog plaatsen vrij zijn, kunt u ook een kaartje kopen aan de avondkassa.

Op het programma

Douwe & Lisa, Ruud Verhoeven, Trio Troisième, Evy & Jean, L3 (debuutoptreden) en Vocalgoup Magan. Opvallend is dat de meeste artiesten op deze avond akoestisch musiceren. De presentatie van de avond ligt in handen van Patty van de Weerdt (onder meer voormalig TV Limburg-presentatrice) en het geluid is ter beschikking gesteld door TEC Audio.

Startdatum van het evenement 26-10-2017
Starttijd: 19:30