Home > Actueel > Nieuws > Goedkopere rijbewijskeuring in Gulpen voor senioren

Goedkopere rijbewijskeuring in Gulpen voor senioren

Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij de RijbewijskeuringsArts op 22 september, 27 oktober en vervolgens eens per maand in het House of Balance, Landsraderweg 9.

Informatie en een afspraak maken:

  • Bent u lid van Meander eXtra, neemt u dan contact op met Meander eXtra, telefoon 045-5748800.
  • Bent u lid van Service van Envida (voorheen GroenekruisService) neemt u dan contact op met Service van Envida, telefoon 043-3690610.
  • Bent u geen lid, dan belt u naar het landelijke afsprakenbureau: 036-7200911.
  • Zelf een datum reserveren kan via de website: www.rijbewijskeuringsarts.nl.

Tarieven (incl. BTW): 75+ B/E € 42,50 - medisch € 59,50, C/D/E (ook voor code 95) - Taxipas € 59,50. Leden van Meander, Envida en/of CNV/ouderenbonden krijgen € 7,50 korting op de 75+ B/E en medisch, C/D/E en Taxipas krijgen € 4,50 korting.

Let op: Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken.

Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst een Eigen Verklaring met Geneeskundig Verslag gekocht te worden. Het keuringsformulier (Eigen Verklaring) is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD). De verwerking en beoordeling van de Eigen Verklaring door het CBR kan tot 3 maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ten minste 4 maanden voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring.