Home > Actueel > Nieuws > PlusJeHuis!

PlusJeHuis!

De gemeente Gulpen-Wittem heeft een overeenkomst getekend met Volta Limburg voor het project ‘PlusJeHuis’ Gulpen-Wittem. Dit betekent dat eigenaren van koopwoningen die energie willen besparen of duurzame energie willen opwekken, terechtkunnen bij Volta Limburg voor zowel service, advies als uitvoering. Volta Limburg begeleidt particuliere woningeigenaren in het hele traject bij het kiezen van energiebesparende maatregelen, de financiering en uitvoering.

Via een openbare aanbesteding naar een serviceprovider op het gebied van energiebesparing en duurzame energieopwekking hebben de gemeenten Maastricht, Meerssen en Gulpen-Wittem gekozen voor een samenwerking met Volta Limburg voor vijf jaar. Volta Limburg richt zich op eigenaren van koopwoningen uit deze drie gemeenten die hulp en ondersteuning zoeken bij het aanbrengen van energiebesparende maatregelen, zoals isolatie van het dak, de gevel, vloer, zonnepanelen, zonneboilers, hoog-rendement glas en waterzijdig inregelen.

Via de website http://www.voltalimburg.nl/plusjehuisgulpenwittemv kunt u eenvoudig in een paar stappen ontdekken welke maatregelen voor u van toepassing zijn.