Veel te zien en altijd wat te beleven

Gulpen-Wittem is het kloppend hart van het Zuid-Limburgse heuvellandschap. De omgeving staat bekend om haar schitterende landschap. De heuvels maken het on-Nederlands mooi! De gemeente kent 10 dorpjes met elk een eigen sfeer. Of u nu van fietsen of van wandelen houdt, in Gulpen-Wittem kunt u heerlijk in de frisse lucht de overweldigende natuur ontdekken. Ook kunt u bijzondere attracties bezoeken en ontspannen bij het vele spirituele erfgoed dat er te vinden is.

Gaat u liever ‘sjiek shoppen’, dan kunt u in het levendige centrum van Gulpen met winkels en gezellige terrasjes uw hart ophalen. Zin om een grote stad te bezoeken? Maastricht, Heerlen, Aken en Luik liggen op steenworp afstand.

Gulpen-Wittem staat natuurlijk ook bekend om haar bier, wijn en heerlijke streekproducten. Kortom, het is hier goed toeven. Of het nu gaat om natuurbeleving, actieve bezigheden, kunst en cultuur, spiritualiteit of culinaire uitstapjes…Gulpen-Wittem is een aantrekkelijke vakantiebestemming voor iedereen, van jong tot oud, voor een kort of lang verblijf.