Sjiek Shoppen

Geen zin in drukke winkelsteden of overvolle woonboulevards? Voor zowel uw dagelijkse boodschappen als voor een middagje gezellig shoppen kunt u in Gulpen terecht bij een groot aantal speciaalzaken en sfeervolle winkeltjes. Deze zijn gelegen rond de oude markt, in en om het overdekte winkelcentrum ’t Gulper Hart en langs de Rijksweg. Bent u uitgeshopt, dan kunt u heerlijk bijkomen op één van de vele terrasjes of horecagelegenheden.

Ook de weekmarkt op donderdagochtend van 8.30-12.30 uur in het centrum van Gulpen zorgt voor een gezellige drukte. De weekmarkt in Gulpen is in 2013 uitgeroepen tot Beste kleine weekmarkt van Nederland! Er is van alles te koop: verse groenten, brood en banket, kaas, vlees en vis, kleding, dierenbenodigdheden en nog veel meer. Bovendien kunt u elke morgen tot 12.00 uur gratis parkeren in Gulpen, m.u.v. de Rijksweg. 

In bijna alle overige dorpen rondom Gulpen bevinden zich overigens ook één of meerdere winkeltjes waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen. Zo kunt u bij een verblijf in één van de kleinere dorpskernen van Gulpen-Wittem ook bij de plaatselijke warme bakker terecht voor heerlijke verse broodjes of een lekkere Limburgse vlaai. En natuurlijk heeft de slager lekker ambachtelijk vlees. Verder zijn er nog authentieke boerderijwinkels die naast streekproducten ook de meest gangbare producten verkopen. Laat u verrassen door het uitgebreide aanbod.