Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Bakken

Reijmerstok Bezoek website

Bakken

Bakken Bakster op diverse locaties in het HeuvellandReijmerstok 06-39857663 Naar de website
Naast de workshops desem/brood, vlaai of pizza bakken die bij Bakster in Reijmerstok worden gegeven, kunnen groepen vanaf 12 personen de Bakster met de mobiele oven inhuren op locatie. Deze oven wordt op hout gestookt. Een stukje nostalgie op wielen. Het is mogelijk om een workshop of een buffet te verzorgen. 

Tijdens een workshop brood, vlaai of pizza bakken wordt het deeg ter plekke met de deelnemers bereid van Kollenberger spelt. Dit spelt wordt gemalen bij de Commandeursmolen in Mechelen. Afhankelijk van het thema maakt ieder zijn eigen vlaai of brood en de pizza's worden ter plekke opgegeten. 

Dit is uiteraard ook mooi in te passen in een teambuilding, bedrijfsuitje, vriendenweekend of familiedag. Combinaties van de workshops zijn ook mogelijk. Je kunt altijd bellen en vragen naar de mogelijkheden.

Overzicht

Prijs

Vanaf € 25,-.

Data 21-5-2020 t/m 16-12-2020
Contact
Bakster op diverse locaties in het Heuvelland, Reijmerstok
06-39857663

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website