Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Disconnected/Reconnected

Reijmerstok Bezoek website

Disconnected/Reconnected

Disconnected/Reconnected Openbare parkeerplaats, Provincialeweg 1Reijmerstok 06-13391440 Naar de website
Met het project Disconnected/Reconnected wil kunstenaar Jonathan Wanders mensen prikkelen en uitdagen. Het is een oproep tot een open dialoog. 

Disconnected/Reconnected doet dit door de confrontatie op te zoeken met de collectieve recente geschiedenis en te laten zien hoe die verbonden is met de situatie van vandaag. 

Op bijzondere wijze worden iconische gebeurtenissen in een lokale setting beleefbaar en wordt een ander perspectief geboden aan een breed publiek. 

De vrijheid om te gaan en te staan is door de corona-maatregelen fors ingeperkt. De beelden van de kunstinstallatie herinneren aan andere schokkende gebeurtenissen die van invloed waren en nog altijd zijn op de vrijheden. 

 De installatie bestaat uit zes beeldborden en één infobord. Elk bord is 1,2 meter breed en 0,9 meter hoog, geklemd in een metalen frame.

Overzicht

Data 12-9-2020 t/m 11-11-2020
Contact
Openbare parkeerplaats, Provincialeweg 1, Reijmerstok
06-13391440

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website