Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Envelopjeswandeling

Wittem Bezoek website

Envelopjeswandeling

Envelopjeswandeling Klooster Wittem (startpunt), Wittemer Allee 32Wittem 043-4501741 Naar de website
Een wandeltocht van drie, vijf of acht kilometer, waarvan de route in stukjes wordt prijsgegeven via enveloppen.

In elke envelop (onderweg te openen) zit de volgende etappe, een kaart ter informatie of inspiratie, soms met een foto en met een opdracht. Een ontdekkingstocht voor iedereen die houdt van verrassingen onderweg. 

De beide routes zijn voor volwassenen geschreven, maar de kortste (van 3,5 kilometer) is ook heel geschikt voor gezinnen met kinderen. Want er zijn ook vragen voor kinderen opgenomen. Maar de paden zijn niet goed begaanbaar voor kinderwagens of rolstoelen.

Overzicht

Prijs

€ 3,95 per set envelopjes (te gebruiken door een of meerdere personen samen). Verkrijgbaar bij de receptie van het klooster, dagelijks tussen 9.00 en 17.00 uur.

Data 25-5-2021 t/m 31-10-2021
Contact
Klooster Wittem (startpunt), Wittemer Allee 32, Wittem
043-4501741

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website