Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Expositie van diverse kunstenaars

Wittem Bezoek website

Expositie van diverse kunstenaars

Expositie van diverse kunstenaars Kloosterbibliotheek en tuin, Wittemer Allee 32Wittem 06-57395724 Naar de website
Prachtige expositie van diverse gerenommeerde kunstenaars. Kleur en natuur zijn de belangrijkste thema's. Er is een afwisseling van realistische en abstracte kunstwerken te zien; tientallen kunstwerken van diverse kunstenaars in de prachtige kloosterbibliotheek. 

Kunstenaars zijn onder andere: Reinoud van Vught, Seet van Hout, Uwe Poth, Ien Lucas, Theo Kuijpers, Danny Giesbers, Ad Arma, Siemen Dijkstra en Rolf Weijburg. 

In de kloostertuin zijn beelden te zien van Jeroen Meijs, Clemens Maassen, Mariëlle van den Bergh, Mels Dees en Ad Arma. 

Openingstijden: 
Van zaterdag 2 oktober t/m zaterdag 13 november, elke woensdag en zaterdag van 11.00-17.00 uur. Niet op zaterdag 30 oktober, vanwege andere activiteiten in de bibliotheek.  

Raadpleeg de website of Facebook/Instagram Johan ter Haar. In de prachtige Kloosterbibliotheek en tuin van Klooster Wittem, in Wittem (Limburg). Welkom om een mooie variatie van kunst te komen kijken in Klooster Wittem.

Overzicht

Data 6-10-2021 t/m 13-11-2021
Contact
Kloosterbibliotheek en tuin, Wittemer Allee 32, Wittem
06-57395724

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website