Kribkeswandelingen in het Heuvelland en de Voerstreek

Epen Bezoek website

Kribkeswandelingen in het Heuvelland en de Voerstreek

Kribkeswandelingen in het Heuvelland en de Voerstreek Diverse startlocaties in Heuvelland en Voerstreek (B)Epen Naar de website
Vanaf 27 november t/m 6 januari 2023 zijn in het Heuvelland en in de Voerstreek (B), tijdens de advent- en kersttijd weer schitterende korte en lange wandelroutes uitgezet, waar fraaie kribkes, wegkruisen en kapelletjes te bewonderen zijn. 

De afzonderlijke tochten zijn door zogenaamde knooppunten met elkaar verbonden. Als deelnemer kun je in principe overal starten. De kribkeswandelingen zijn letterlijk en figuurlijk grenzeloos mooi te noemen!

De verschillende, op zich staande, wandelingen die door knooppunten met elkaar verbonden zijn, kun je net zo lang maken als je zelf wil. Je kunt op elke dag van de week wandelen, in verschillende dorpen en per auto of openbaar vervoer van dorp naar dorp reizen. De wandelingen zijn zo uitgezet dat je overal kunt starten.

Er is voldoende parkeergelegenheid bij of in de buurt van de deelnemende bedrijven en op de aangegeven parkeerplaatsen. De meeste kribkes zullen ´s avonds feeëriek verlicht worden. De wandelroutes zijn echter niet overal verlicht. 

Op diverse locaties langs de routes kan gepauzeerd worden en onder het genot van diverse drankjes en lekkernijen kun je even tot rust komen in deze, toch al hectische tijd. Meer informatie over de dorpen, routes en deelnemende bedrijven is op de website te vinden.

Let op: als je in de late namiddag vertrekt, dan is het aan te bevelen om verlichting mee te nemen. Je bent dan goed zichtbaar voor het verkeer. Niet alle wandelroutes zijn kinderwagen vriendelijk omdat sommige paden door weilanden met draaihekjes lopen.

Overzicht

Data 27-11-2022 t/m 6-1-2023
Contact
Diverse startlocaties in Heuvelland en Voerstreek (B), Epen

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website