Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Nachtlicht

Wittem Bezoek website

Nachtlicht

Nachtlicht Kloosterbibliotheek Wittem, Wittemer Allee 32Wittem Naar de website
Het programma staat in het teken van De Nacht in al zijn facetten. En volgens Boddé horen daarbij: het wakker liggen, het piekeren, de hartstocht, de liefde, de erotiek en diverse andere menselijke eigenschappen die zich met name in de nacht manifesteren. 

De voorstelling is een waar muzikaal spektakel in het schemerduister. Nachtelijke jazz, chansons, improvisaties en natuurlijk nocturnes, de nachtmuziek uit de klassieke wereld. Muziek van Nina Hagen, Paul McCartney, Chopin, Astor Piazzolla. 

Het is van alles wat met één thema: de nacht of eigenlijk het moment dat je bíjna in slaap valt. De muzikale voorstelling heeft tot nu toe lovende reacties gehad over de verrassende zangeres Konijn, de ongelofelijke violiste Vercammen en natuurlijk Mike Boddé. 

Zoals ook al bleek bij hun korte televisie optreden bij Podium Witteman is het muzikaal een gouden combinatie. En dat samen met de boeiende verhalen van Mike Boddé belooft het een zeer bijzondere avond te worden.

Overzicht

Prijs

€ 20,-.

Data
2021
december 17
Contact
Kloosterbibliotheek Wittem, Wittemer Allee 32, Wittem

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website