Wandel voor een Ander

Wittem Bezoek website

Wandel voor een Ander

Wandel voor een Ander Klooster Wittem, Wittemer Allee 32Wittem 06-20829717 Naar de website
Pater Henk Erinkveld maakt in de Veertigdagentijd elke week een tocht van 12 tot 14 kilometer. Je bent welkom om mee te lopen. Als je wilt kun je er een sponsortocht van maken voor de landelijke Vastenactie. 

Koop in dat geval een sponsorkaart voor € 10,- (in zijn geheel bestemd voor de Vastenactie) waarop je je wandelingen in de Veertigdagentijd kunt bijhouden (en steeds kunt afsluiten met een pelgrimsstempel). 

Meewandelen zonder sponsordoel mag ook: je bent altijd welkom! De eerste wandeldag vindt op 8 maart plaats en begint om 08.00 uur in Wittem met een kort morgengebed. 

Daarna is er een sober ontbijt (brood zelf meenemen; koffie, thee en melk zijn in Wittem beschikbaar). Elke wandeling gaat naar steeds een ander ‘heilig plekje’ in het Heuvelland. 

Vandaar wordt er langs een andere route teruggelopen of wordt de lijnbus genomen terug naar Wittem. Op 8 en 25 maart en 5 april zijn echter busstakingen aangekondigd. Er is dan voorzien in alternatieven. Terugkomst is steeds rond 12.30 uur.

Data
8/15/22/29 maart.
5 april.

Overzicht

Data 8-3-2023 t/m 5-4-2023
Contact
Klooster Wittem, Wittemer Allee 32, Wittem
06-20829717

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website