Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Wanderlöss

Gulpen Bezoek website

Wanderlöss

Wanderlöss Gulpener BrouwLokaalGulpen Naar de website
Wandelen door het sprookjesachtige decor van Zuid-Limburg, langs rake kunst, literatuur en muziek. Wanderlöss hangt het fruit hoog met de organisatie van een jaarlijks nieuw festival in 2021 en in De Aanloop ernaartoe vier eendaagse edities, exclusief voor honderd man.

Vanuit het Gulpener BrouwLokaal zal er iedere editie een andere wandeling uitgezet worden. Voor deze publieke vuurdoop op 3 oktober presenteert de organisatie vol onaangepaste trots optredens van Spinvis en Pink Oculus, alsook beeldende kunst van Jaap Scheeren en voordrachten van A.H.J. Dautzenberg, Charlotte van den Broeck en Raoul de Jong.

Wanderlöss
Wanderlöss is een team van beroepsliefhebbers met wortels in Zuid-Limburg en wil de favoriete muziek naar de velden, de heuvels, de hoeven, de paden en de bossen uit de jeugd brengen. 

Tegelijkertijd is het de bedoeling om de rivieren, de kammen, de korenwolven, de kloosters en de watermolens aan een nieuw publiek te laten zien. Daartoe is de organisatie een popculturele processie begonnen. 

Overzicht

Data 29-10-2021 t/m 31-10-2021
Contact
Gulpener BrouwLokaal, Gulpen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website