Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Wittemse Rugzakwandeling

Wittem Bezoek website

Wittemse Rugzakwandeling

Wittemse Rugzakwandeling Klooster Wittem (startpunt), Wittemer Allee 32Wittem 043-4501741 Naar de website
Een rondwandeling van circa elf kilometer in de omgeving van Wittem, met Klooster Wittem als start- en aankomstpunt.

De Wittemer Rugzak is een katoenen rugzak met daarin een boekje met een rondwandeling, de zogenaamde ‘Gedenk! Route’. Verder is de rugzak gevuld met een flesje drinken en zoete en hartige versnaperingen voor onderweg. 

In het routeboekje staan naast de routebeschrijving ook informatieve teksten, een foto-opdracht en een routekaartje. Na afloop kun je een pelgrimsstempel halen bij de receptie. De rugzak zelf is van stevig katoen met het embleem van Klooster Wittem.

Overzicht

Prijs

€ 9,95, voor een rugzak met inhoud (routebeschrijving, drinken en versnaperingen). Verkrijgbaar bij de receptie van het klooster op openingstijden, dagelijks van 9.00 tot 17.00 uur.

Data 25-5-2021 t/m 31-10-2021
Contact
Klooster Wittem (startpunt), Wittemer Allee 32, Wittem
043-4501741

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website