Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Zintuigenwandeling

Eys

Zintuigenwandeling

Zintuigenwandeling TrintelenEys 06-13708224
Het is al eeuwen bekend dat tijd doorbrengen in de natuur goed is voor gestreste mensen. Een verblijf in de natuur vermindert het vrijkomen van stresshormonen, verhoogt het energieniveau en de concentratie, kan ook helpen de bloeddruk te verlagen en depressies en nervositeit tegen te gaan. 

De chemische boodschappers die in het bos vrijkomen, ook wel terpenen genoemd, hebben een positief effect op het menselijk lichaam, met name op het zenuwstelsel, de psyche en het immuunsysteem. Zogenaamde natural killer-cellen worden versterkt. Deze cellen ondersteunen de natuurlijke weerstand en spelen een belangrijke rol bij de afweer tegen virus- en andere ziekten. 

Tijdens de vrijdagmiddagwandeling door de natuur dompel je onder in de mysterieuze kosmos van het bos en ervaar je de magische krachten van de bomen. Tevens gebruik je daarbij al je zintuigen. Aantal deelnemers: minimaal vier en maximaal twaalf personen. De wandeling zal altijd plaats vinden.

Data:
2/9/16/23/30 oktober.
6/13/20/27 november.
4/11/18 december.

Overzicht

Prijs

€ 17,50 inclusief natuurlijke versnapering. Aanmelden via: info@cottagebalkenbrei.eu 

Data 2-10-2020 t/m 18-12-2020
Contact
Trintelen, Eys
06-13708224

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website