Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

zintuigenwandeling

Eys Bezoek website

zintuigenwandeling

zintuigenwandeling Diverse locatiesEys 06-13708224 Naar de website
Het is al eeuwen bekend dat tijd doorbrengen in de natuur goed is voor ieder mens. Een verblijf in de natuur vermindert het vrijkomen van stresshormonen, verhoogt het energieniveau en de concentratie, kan ook helpen de bloeddruk te verlagen en depressies en nervositeit tegen te gaan. 

De chemische boodschappers die in het bos vrijkomen, ook wel terpenen genoemd, hebben een positief effect op het menselijk lichaam, met name op het zenuwstelsel, de psyche en het immuunsysteem. Begrijp de verschillende structuren van het bos en de natuur. 

Bewonder de verscheidenheid en kleuren van de bomen en struiken met je ogen. Bewonder de verscheidenheid en kleuren van de bomen en struiken met je ogen. Voel de zachtheid van het mos met je handen en voeten.

 Ervaar de heldere (bos)lucht en het kalmerende effect met je reukvermogen. Proef de lekkernijen van de natuur met je smaakpapillen.

Data: 11 juni/9 juli/13 augustus/10 september.

Overzicht

Prijs

€ 17,50 per persoon (inclusief water en iets lekkers voor onderweg).

Data 11-6-2021 t/m 10-9-2021
Contact
Diverse locaties, Eys
06-13708224

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website