Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Eyserhalte Delicatessen - Groente - Fruit

Wittem

Eyserhalte Delicatessen - Groente - Fruit

Eyserhalte Delicatessen - Groente - Fruit Wittemerweg 2Wittem 043-4512290 Stuur e-mail
Midden in de heuvels van Zuid-Limburg tussen Eys en Wittem ligt de Eyserhalte: een bloeiende delicatessenzaak met een ruim assortiment aan groenten, fruit en delicatessen. Als je de Eyserhalte bezoekt dan weet je al snel dat smaakbeleving hier heel belangrijk is.

Een ongeëvenaarde beleving van eerlijke culinaire producten is dan ook waar de Eyserhalte voor staat. Natuurlijke producten met zo min mogelijk toevoegingen hebben de voorkeur. Hierdoor creëert de Eyserhalte smaken zoals ze bedoeld zijn. 

Graag tot ziens!

Overzicht

Adres
Wittemerweg 2, Wittem
043-4512290
Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-18.00 uur.
Zaterdag: 09.00-17.00 uur.
Zondag: 11:00-17:00 uur.

Lunchtijden:
Dinsdag t/m vrijdag: 12:00-17:00 uur.
Zaterdag en zondag: 12:00-17:00 uur.

Let op:
Zolang de horeca gesloten is mag ook de Eyserhalte je geen lunch aanbieden. Zodra dit weer mogelijk is zien de medewerkers je graag weer terug!

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Eyserhalte Delicatessen - Groente - Fruit. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Meer van Eyserhalte Delicatessen - Groente - Fruit

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wijn

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website