De Verloren Kost

Gulpen Bezoek website

De Verloren Kost

De Verloren Kost Verlorenkostweg 1Gulpen 0434500135 Stuur e-mail Naar de website
De Verloren Kost is een kleinschalig agrarisch bedrijf met een passie voor paarden en pony’s. De Verloren Kost biedt pony lessen aan in kleine groepen voor kinderen van 6-12 jaar. Daarnaast kunnen bezoekers  terecht voor het stallen van paarden. De Verloren Kost is een unieke locatie met rust en ruimte voor jezelf en het paard, persoonlijke aandacht en heel veel pony pret.

Gasten kunnen op het gezellige, deels overdekte en verwarmde boerderijterras genieten van een heerlijke kop koffie met een Luikse wafel, een stuk echte Limburgse vlaai of een verse kop soep of ander lekkers van de lunchkaart. En voor de kids is er overheerlijk vers Italiaans schepijs. Raadpleeg de website voor meer informatie.

Ponypret
Voor alle kinderen tussen de 6 en de 12 jaar die het leuk vinden om een ochtend plezier te beleven met een pony. Bij Ponypret ‘De Verloren Kost’ leren kinderen spelend de beginselen van het paardrijden en maken kennis met de verzorging en de begeleiding van een pony. Op dinsdag, woensdag en donderdag van 10:00-11:30 uur. Inschrijven kan van de website of telefonisch. Prijs: € 15,- per persoon.

Overzicht

Adres
Verlorenkostweg 1, Gulpen
0434500135
Openingstijden

Raadpleeg de website voor meer informatie.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar De Verloren Kost. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Meer van De Verloren Kost

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website