Friture 't Wielder Hepke in Wijlre (Zuid-Limburg)

Friture 't Wielder Hepke

Wijlre

Friture 't Wielder Hepke

Friture 't Wielder Hepke Parallelweg 7Wijlre 0613707642 Stuur e-mail
Friture 't Wielder Hepke is een gezellige snackbar en biedt gasten een ruim assortiment uit diverse snacks aan. Ook kunnen gasten van diverse schnitzels genieten. Zowel gewoon verpakt ijs, als heerlijk softijs is ook uit het assortiment verkrijgbaar. Op het ruime terras kunnen gasten uiteraard in de buitenlucht, maar ook overdekt van de maaltijd genieten. Voor de kinderen zijn er diverse mogelijkheden om zich te vermaken, zo is er bijvoorbeeld een ruime zandbak, maar ook Thomas de Trein staat permanent op het terras als speeltoestel, de kinderen kunnen hier genieten. Verder is er voor de kleintjes steeds een afwisselend aanbod van spellen.

Een ruime mogelijkheid tot gratis parkeren is voorhanden en direct naast Friture 't Wielder Hepke is het verzamelhuis/museum gevestigd. Friture 't Wielder Hepke is in het karakteristieke stationsgebouw van het miljoenenlijntje in Wijlre gevestigd. De stoomtrein stopt hier ook en gasten kunnen vanaf hier in en uitstappen. Verder is het goed toeven in het dorp Wijlre.

Gasten kunnen er heerlijk wandelen en een bezoek brengen aan de nog steeds werkende watermolen aan de Geul, of een bezoek brengen aan de Brand bier brouwerij, ook kasteel Wijlre is een lust voor het oog. Friture 't Wielder Hepke hoopt iedereen snel te mogen begroeten en te verwennen.

Overzicht

Adres
Parallelweg 7, Wijlre
0613707642
Openingstijden en tarieven

Mei t/m augustus: van 12.00-21.00 uur geopend. September t/m april: van 17.00-20.00 uur geopend.

Gehandicapten

Friture 't Wielder Hepke inclusief de terrassen zijn rolstoelvriendelijk.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Friture 't Wielder Hepke. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website