Hoeve Hurpesch (XL)

Mechelen Bezoek website

Hoeve Hurpesch (XL)

Hoeve Hurpesch (XL) Hurpescherweg 4Mechelen 043-4559075 Stuur e-mail Naar de website
Een eeuwenoud rijksmonument; een vakwerkboerderij met een historie die teruggaat naar de veertiende eeuw. Sinds 2017 hebben de vakwerkschuren een nieuwe bestemming gekregen en zijn deze gerestaureerd. 

De trotse eigenaren hebben recentelijk de Hoeve uitgebreid met een zeer mooi Bakhuisje. De Hoeve en het Bakhuisje (dertig personen) zijn schitterend gelegen in een stilte- en natuurgebied en ligt aan het wandelpad tussen Mechelen en Epen, aan het eind van een doodlopend onverhard weggetje. 

Raadpleeg de website voor actuele kortingen en/of aanbiedingen.

Overzicht

Prijs Vanaf € 2.280,00

Verblijfstarief vanaf € 2.280,00 per weekend.

Adres
Hurpescherweg 4, Mechelen
043-4559075
Accommodatie

De Hoeve herbergt tien slaapkamers, negen badkamers, een (of twee) multifunctionele (vergader-) ruimtes, een woonkamer met houtkachel en een landelijke kookstudio. Er zijn in totaal zesentwintig bedden en drie kinderbedjes. Iedere badkamer heeft zijn eigen toilet. 


Op hetzelfde terrein, maar toch privé gelegen, beschikt ‘t Bakhuisje over twee extra slaapkamers, een woonkamer met houtkachel en aparte keuken. Wie even rust wilt, trekt zich terug in het Bakhuisje.

Voorzieningen
Animatie
Aparte slaapkamers max. 6 personen
Bar / Kantine
Oplaadpunt e-bike
Linnen (verhuur)
Parkeerplaats
Restaurant / Eetgelegenheid
Speeltuin
Sportveld / Eigen terrein
Tuin / Terras
TV
Wasmachine
Oplaadpunt elektrische auto
Wifi / Internet
Zwembad
Airconditioning
Sauna
Eten & drinken

Als je graag kookt, dan kun je in Hoeve Hurpesch je hart ophalen! De Hoeve beschikt over een grote leefkeuken met twee lange houten tafels. De apparatuur, zoals een razendsnelle afwasmachine, een handgemaakt La Chanche fornuis en drie ovens, is van de hoogste kwaliteit. 


Op het terras tref je zelfs een grote houtskool barbecue en een houtgestookte pizza-oven aan. Je lekker laten verwennen? Schuif aan voor een ontbijtje, diner of pizza-avond! Producten komen uiteraard uit eigen de regio.

Parkeren

Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Gehandicapten

De begane grond beschikt over twee slaapkamers voor twee personen voorzien van een eigen badkamer. Eén van deze kamers is ook toegankelijk voor mindervaliden.

Geopend

Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Je kunt de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag. 


Voor een afwijkende verblijfsduur kun je altijd contact opnemen.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Hoeve Hurpesch (XL). Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

In de omgeving

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website