Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Op de Elzet

Mechelen Bezoek website

Op de Elzet

Op de Elzet Schreursweg 5Mechelen 043-4559075 Stuur e-mail Naar de website
De monumentale vakwerkboerderij op de Elzet is gelegen in het gehucht Elzet. Terwijl de woning zodanig gerestaureerd is dat deze aan alle hedendaagse gemakken voldoet, heeft de eigenaar er natuurlijk voor gewaakt dat de authentieke plavuizen vloer en het originele stalplafond met zijn houten vakwerk constructie overal terug te vinden is. De kenmerkende grote glazen ruiten zijn professioneel ingezet in het reeds bestaande houten vakwerk.

Raadpleeg de website voor actuele kortingen en/of aanbiedingen.

Overzicht

Prijs Vanaf € 795,00

Verblijfstarief vanaf € 795,00 per weekend.

Adres
Schreursweg 5, Mechelen
043-4559075
Accommodatie

De eerste verdieping grenst aan drie slaapkamers voor twee personen. Écht bijzonder maakt de eerste verdieping van deze woning echter de super luxe badkamer. In deze prachtige badkamer met marmeren wastafel en ligbad bevindt zich een inloop douche en een sauna voor vier personen. Vanuit de hal bereik je via een open trap de vide op de tweede verdieping. Links en rechts van de vide bevindt zich onder het dak een slaapkamer voor twee personen.  

Voorzieningen
Zwembad
Gehandicapten
Huisdieren toegestaan
Eten & drinken

Zodra je de leefkeuken betreedt zal het prachtig antieke fornuis waarschijnlijk als eerste je aandacht trekken. Schrik niet, het is enkel voor de sier, want koken doe je gewoon op een 6-pits Boretti gasfornuis met grote hete luchtoven. De keuken met blauwstenen aanrecht en wastafel is een prachtig op maat gemaakte boerenkeuken. De keuken is voorzien van een vaatwasser, een magnetron, een koelkast met vriesvak, een Nespresso-apparaat en een waterkoker.

Parkeren

Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. 

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend

Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Gasten kunnen de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag. Voor een afwijkende verblijfsduur kunnen gasten altijd contact opnemen.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Op de Elzet. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

In de omgeving

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website