Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Klooster Wittem - Overnachten in het klooster

Wittem Bezoek website

Klooster Wittem - Overnachten in het klooster

Klooster Wittem - Overnachten in het klooster Wittemer Allee 32Wittem 0434501741 Stuur e-mail Naar de website
Ingebed in het glooiende landschap van Zuid Limburg ligt Klooster Wittem, al eeuwen een gastvrije pleisterplaats voor de ziel maar vooral bekend als bedevaartsoord voor de Heilige Gerardus. Een oase van rust in een niet alledaags klooster. De eenvoud van het leven kenmerkt zich in de ruime gastenkamers met een praktische inrichting, uit de tijd dat paters redemptoristen alle kamers nog zelf bewoonden.

Overzicht

Prijs Vanaf € 35,00

Verblijfstarief vanaf € 35,00 per nacht voor een tweepersoonskamer.

Adres
Wittemer Allee 32, Wittem
0434501741
Accommodatie

Elk gastenverblijf heeft een douche, toilet en wastafel met warm en koud stromend water. Centraal op de gang is de gezamenlijke huiskamer met zithoek, tv en keuken. Het ontbijt staat klaar in de Refter waar gasten, gezeten op een eikenhouten bank de sfeer van het vroegere kloosterleven ervaren. Roken is niet toegestaan. Er is keuze uit studio's (woon-slaapkamer), kamers met aparte slaapkamer (voor 2 personen) en pelgrimskamers (3 en meer personen). Prijzen vanaf € 30,- per persoon per nacht.

Voorzieningen
Gehandicapten
Huisdieren toegestaan
Internetmogelijkheden
Parkeren

Gasten hebben keuze uit voldoende gratis parkeergelegenheden.

Gehandicapten

Klooster Wittem is grotendeels toegankelijk voor rolstoelgebruikers maar heeft geen speciale kamers voor minder valide gasten. Alle kamers zijn met de lift bereikbaar.

Internet

Wifi is voorhanden (gratis).

Geopend

Deze accommodatie is het gehele jaar geopend.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Klooster Wittem - Overnachten in het klooster. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Meer van Klooster Wittem - Overnachten in het klooster

In de omgeving

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website