Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

De Oude Brandweerkazerne

Mechelen Bezoek website

De Oude Brandweerkazerne

De Oude Brandweerkazerne Heerenhofweg 12Mechelen 043-4559075 Stuur e-mail Naar de website
De vakantiewoning de Oude Brandweerkazerne voor zes personen ligt aan de rand van het Zuid-Limburgse dorpje Mechelen. De vakantiewoning heeft zijn naam te danken aan het feit dat hij onderdeel uitmaakt van de voormalige brandweerkazerne. In 2009 is de toenmalige brandweerkazerne omgebouwd tot vijf comfortabele woningen. Begin 2008 zochten Arno en Marloes samen met hun kinderen woonruimte in Zuid-Limburg. Eind 2010 werd het project voltooid en heeft het gezin er 7 jaar met veel plezier gewoond. 

Raadpleeg de website voor actuele kortingen en/of aanbiedingen.

Overzicht

Adres
Heerenhofweg 12, Mechelen
043-4559075
Accommodatie

Typerend voor het pand is de grote en hoge ruimtes en de grote hoeveelheid lichtinval. Aan de achterzijde van de woonkamer, waar zich de zithoek bevindt, heb je eveneens een grote raampartij met openslaande tuindeuren. De drie ruime slaapkamers voor twee personen bevinden zich allemaal op de eerste verdieping. De luxe en ruime badkamer is voorzien van een ligbad, een inloop regendouche en een dubbele wastafel. Op de overloop is een separaat toilet aanwezig.

Maximum aantal personen

0

Voorzieningen
Gehandicapten
Huisdieren toegestaan
Eten & drinken

Raadpleeg de website voor meer informatie.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend

Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Gasten kunnen de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag. Voor een afwijkende verblijfsduur kunnen gasten altijd contact opnemen.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar De Oude Brandweerkazerne. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

In de omgeving

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website