Benen in beweging

actief door het 5-sterrenlandschap

Gulpen-Wittem ligt centraal in het Heuvelland. Een ideaal gebied om te wandelen, te fietsen en mountainbiken. Om actief te zijn én te genieten. Van een moment van stilte en rust. Of van adembenemende vergezichten over het 5-sterrenlandschap. Tal van routes leiden via paadjes omhoog en omlaag. Door bossen en weilanden, door dalen en over heuvels. Op elke hoek wacht weer een nieuw pareltje. In Gulpen-Wittem halen fietsers en wandelaars hun hart op.

Zelf actief

  1. Wandelen

    Wandelen In Gulpen-Wittem hebben we 330 kilometer aan wandelpaden. Daarover leiden 62 recreatieve wandelroutes van verschillende lengtes. Genoeg keuze dus voor recreanten én getrainde wandelaars.

  2. Fietsen

    Fietsen Gulpen-Wittem is aangesloten op het Fietsroutenetwerk Limburg. Met dit knooppuntensysteem maak je je eigen fietsroute. Je volgt eenvoudig de nummers op de bordjes langs de weg. En zo kom je vanzelf op prachtige plekjes.

  3. Routes

    Routes Ga erop uit! Je kunt wandelend de gekleurde paaltjes volgen. Op de fiets volg je de nummers van het Fietsroutenetwerk Limburg.

Herdenkingswandeling 'Om niet te vergeten'

Deze twee lussen van 10 en 12 kilometer voeren je langs 19 herdenkingsmonumenten in de gemeente Gulpen-Wittem. Via audiofragmenten hoor je over de verhalen van het monument en de gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog.

Bestel hier de gratis route

Meer over Gulpen-Wittem

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website