Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

De Geul van Mechelen naar Epen Wi20 Gulpen-Wittem

Epen Download deze route

De Geul van Mechelen naar Epen Wi20 Gulpen-Wittem

Epen Wandelroute 5,9 km Gemiddeld
De kabbelende Geul is een van de sieraden van Limburg. Op deze wandelroute volg je de loop van deze beek van Mechelen naar Epen, twee dorpen die qua schoonheid niet voor elkaar onderdoen. In beide dorpen zijn horecagelegenheden te over en kun je ook goed je auto kwijt. Wanneer je de rode paaltjes volgt, vind je niet alleen de twee knusse dorpen, maar ook het magnifieke heuvellandschap tussen de plaatsjes in. Het grillige Geuldal is een paradijs voor wandelaars die van ongerepte natuur houden en ook de idyllische Epermolen is een bezoekje waard.

Overzicht

Start- en eindpunt

Kapelaan Houbenstraat 5, 6285 AB Epen, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,9 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website