De Geul vanuit Mechelen Wi15 Gulpen-Wittem

Mechelen Download deze route

De Geul vanuit Mechelen Wi15 Gulpen-Wittem

Mechelen Wandelroute 6,0 km Moeilijk
Het knusse dorpje Mechelen ligt in de beschutting van de groene heuvels van Zuid-Limburg aan de kabbelende Geul. Je vindt er eenvoudig een plek om te parkeren, bijvoorbeeld aan het Doctor Janssenplein, en kunt hier een bezoek brengen aan de authentieke Onderste Molen. Deze molen heet ook wel de Commandeursmolen, naar de leider van de kloosterorde Malthezer Commanderij, aan wie we deze historische plek te danken hebben. Volg je de zwarte paaltjes het dorp uit, dan kom je in de prachtige Zuid-Limburgse heuvels terecht, met hun glooiende weiden, schaduwrijke bosschages en stromende beekjes. Als je halverwege de route behoefte hebt aan een heerlijke lunch, vergeet dan vooral niet om een bezoekje te brengen aan brasserie Hilleshagen. 

Overzicht

Start- en eindpunt

Hoofdstraat 85, 6281 BC Mechelen, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

6,0 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website