Elkenrade W2 Gulpen-Wittem

Elkenrade Download deze route

Elkenrade W2 Gulpen-Wittem

Elkenrade Wandelroute 6,3 km Moeilijk
Het schilderachtige plaatsje Wijlre is wellicht minder bekend dan het naburige Gulpen, Vaals of Valkenburg, maar de rustige omgeving is zonder meer een bezoekje waard. Op deze wandelroute maak je kennis met het gebied ten noorden van Wijlre, richting de verborgen pareltjes Fromberg en Elkenrade. Behalve de schitterende vergezichten op de glooiende heuvels vind je bovendien Kunst en Verzamelhuis Wijlre en ook de Brand Bierbrouwerij ligt op een steenworp afstand. Een heerlijk ijsje van ijsboerderij Bij Pauls maakt deze wandelroute pas echt compleet. Parkeer je auto in Wijlre, waar je ook een lekker kopje koffie kunt drinken, en volg de groene paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Oude Elkenraderweg , 6289 Elkenrade, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

6,3 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website