Elkenrade W3 Gulpen-Wittem

Elkenrade Download deze route

Elkenrade W3 Gulpen-Wittem

Elkenrade Wandelroute 5,9 km Gemiddeld
Tussen de Heuvellandhighlights Wijlre en Eys ligt het schilderachtige plaatsje Elkenrade. Dit gehucht ligt schitterend te midden van de glooiende heuvels met hun golvende grasvelden, waar ’s zomers de schapen grazen. 

Vanaf deze wandelroute langs de groene paaltjes is het maar een klein zijsprongetje naar de Brand Bierbrouwerij en naar het Kunst- en Verzamelhuis te Wijlre. 

In Elkenrade is het bovendien gemakkelijk parkeren bij de Moorenheideweg en vind je de leukste cafeetjes om van een kopje koffie te genieten.

Overzicht

Start- en eindpunt

Moorenheideweg, Elkenrade

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,9 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website