Epen Wi22 Gulpen-Wittem

Epen Download deze route

Epen Wi22 Gulpen-Wittem

Epen Wandelroute 5,2 km Moeilijk
Groene, golvende weiden, zo ver als je kunt kijken, met hier en daar een boerderijtje, een groepje ruisende bomen of een heggetje dat de vorm van het landschap benadrukt – dat zijn de uitzichten die je van Epen mag verwachten. Op deze wandelroute doorkruis je ook het kleinere, maar even mooie Bommerig en zie je de geologische schat van camping De Rozenhof: een zandsteenrotsblok van meer dan 14.000 kilo. Je volgt de route via de blauwe paaltjes. Bij herberg De Smitse in het mooie Geuldal kun je genieten van een heerlijk hapje eten van biologische ingrediënten en je auto parkeer je eenvoudig in Epen.

Overzicht

Start- en eindpunt

Wilhelminastraat 4, 6285 AV Epen, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,2 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website