Eys Wi02 Gulpen-Wittem

Eys Download deze route

Eys Wi02 Gulpen-Wittem

Eys Wandelroute 5,9 km Gemiddeld
Het dorpje Eys ligt prachtig ingebed in de glooiende heuvels van Zuid-Limburg. In de schitterende natuur rond dit dorpje vind je dalen met kabbelende beekjes, waar de ijsvogel niet ver weg is. Deze wandelroute is te volgen via de rode paaltjes en brengt je langs recreatieve shortgolfbaan De Eyserhof en in de buurt van de watermolen van Wittem. Bij de herberg Bie de Tantes drink je heerlijke koffie en geniet je van een stuk vlaai in de ouderwetse huiskamer of op het mooie terras. Je auto kun je op verschillende plekken in Eys gemakkelijk parkeren.
Op pad met Jenneke 4 oktober 2019

Jenneke wandelt route Wi02 door Eys. De route brengt haar langs schitterende natuur! Kijk je mee? 

Bekijk de vlog

Overzicht

Start- en eindpunt

Cartilserveldweg , 6287 Eys, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,9 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website