Eys Wi6 Gulpen-Wittem

Eys Download deze route

Eys Wi6 Gulpen-Wittem

Eys Wandelroute 4,3 km Moeilijk
De wandelroute Eys Wi6, ten zuiden van Overeys, is schilderachtig, rustig gelegen in de prachtige natuur en ook voor wat minder doorgewinterde wandelaars goed te doen. Geniet tijdens deze wandelroute van de weidse velden met het wuivende gras. Ook het witte kasteel Goedenrade met zijn opvallende golvende heggetjes is een stijlvolle aandachtstrekker. Terug in Eys geniet je nog na van de wandeling met een heerlijk stuk Limburgse vlaai bij herberg Bie de Tantes. Deze wandelroute begin je in Eys, waar je gemakkelijk kunt parkeren, en volg je via de blauwe paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Meester Doctor Froweinweg 43, 6287 CB Eys, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

4,3 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website