Finale Amstel Gold Race-Lus 3 Zuid-Limburg

Valkenburg Download deze route

Finale Amstel Gold Race-Lus 3 Zuid-Limburg

Valkenburg Wielrenroute 76,7 km Heel moeilijk
Limburg is de wielerprovincie bij uitstek. Pittige beklimmingen, razendsnelle afdalingen, holle wegen om doorheen te racen en meer dan cameravriendelijke, oogstrelende landschappen zo ver je kunt kijken – Zuid-Limburg heeft het allemaal. Deze streek is dan ook de aangewezen locatie voor wielrenklassieker De Amstel Gold Race. Je beleeft de finaleronde zelf door de routebordjes van de Amstel Gold Race – Lus 3 te volgen. Op deze wielrenroute treed je in de bandensporen van de professionals op de roemruchte Cauberg, Keutenberg, Gulperberg en Eyserbosweg. Je kunt op verschillende plekken op deze route instappen, zoals in Valkenburg vanaf Par’Course hét village départ voor de wielersportliefhebber , waar je ook gemakkelijk kunt parkeren. Hier kun je ook terecht voor een kopje koffie of voor fietsverhuur.

Heb jij de routes van lus 1 en lus 2 al in de benen?
Tour de Frans 23 oktober 2017

Frans Bauer heeft samen met Mariska de Zuid-Limburgse heuvels waaronder de Cauberg en het Drielandenpunt onveilig gemaakt op de wielrenfiets!

Bekijk de vlog

Overzicht

Start- en eindpunt

Amstel Gold Experience, De Leeuwhof 2 te Valkenburg a/d Geul

Soort route

Wielrenroute

Afstand

76,7 km

Moeilijkheidsgraad

Heel moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website