Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Gulp-route Sl6 Gulpen-Wittem

Slenaken Download deze route

Gulp-route Sl6 Gulpen-Wittem

Slenaken Wandelroute 4,6 km Gemiddeld
Op de schilderachtige Gulp-route krijg je beide oevers van de Gulp te zien. Dit beekje is een zijtak van de bekendere Geul en loopt net als zijn grote broer kronkelend door de uitgesleten, koele dalen van het Zuid-Limburgse heuvelland. Als je in Slenaken begint, dan kun je goed parkeren en koffie drinken bij 'De Boswachter' (Heijenratherweg 2 te Slenaken). Van daaruit volg je de zwarte paaltjes in de richting van Waterop. Let onderweg vooral op de historische Broekmolen.

Overzicht

Start- en eindpunt

Dorpsstraat 3, 6277 NC Slenaken

Soort route

Wandelroute

Afstand

4,6 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website