Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Gulpen G2 Gulpen-Wittem

Gulpen Download deze route

Gulpen G2 Gulpen-Wittem

Gulpen Wandelroute 2,5 km Makkelijk
Gulpen is een van de gezelligste plaatsjes van Zuid-Limburg, met een bruisend centrum, sportieve activiteiten en een prachtige ligging tussen de glooiende heuvels met wuivend gras. Op deze korte, maar krachtige wandelroute heb je een fantastisch uitzicht op de Gulperberg met zijn velden, heggetjes en landelijke wegen. Je begint tegenover het karakteristieke Mariabeeld en volgt de groene paaltjes. Als je zin hebt om tussendoor een fris biertje uit de streek te drinken op een zonnig terras, dan is het centrum van Gulpen daar de aangewezen plek voor.

Overzicht

Start- en eindpunt

Bergweg , 6271 Gulpen, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

2,5 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website