Gulpen-Wittem - Eys Wi3

Eys Download deze route

Gulpen-Wittem - Eys Wi3

Eys Wandelroute 6,0 km Moeilijk

Welkom in het prachtige Zuid-Limburg en wel in het bijzonder in de gemeente Gulpen-Wittem. Deze route voert je door het prachtige gebied in en rondom Eys.

Dit gebied is meer dan het bezoeken waard. Je hebt er een prachtig uitzicht over de Zuid-Limburgse heuvels. Het vijfsterren-landschap zal je verrassen.

Bij Biej de Tant in Eys kun je een heerlijk kopje koffie drinken. Daar is het ook eenvoudig parkeren. Verder kun je ook parkeren nabij de Mesweg in Eys.

De route is te volgen via de zwarte paaltjes.

Indien je opmerkingen hebt over de route dan kun je deze melden via routepunt@visitzuidlimburg.nl.

Een complete wandelkaart met vele tientallen andere wandelroutes in deze regio is eenvoudig te bestellen via www.visitzuidlimburg.nl/webshop

Overzicht

Start- en eindpunt

Herberg Bie de Tantes, Wittemerweg 29

Soort route

Wandelroute

Afstand

6,0 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website