Gulpen-Wittem - Slenaken Sl9

Slenaken Download deze route

Gulpen-Wittem - Slenaken Sl9

Slenaken Wandelroute 5,4 km Moeilijk
Deze route voert je door het prachtige gebied noordelijk van Heijenrath richting het gehucht Waterop. Dit gebied is meer dan het bezoeken waard. Je hebt er een prachtig uitzicht over de Zuid-Limburgse heuvels. 

Het vijfsterren-landschap zal je verrassen. Je kunt starten in Heijenrath. Bij Zegelskoel aldaar kun je terecht voor een kop koffie of om te parkeren. De route is te volgen via de gele paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Heijenratherweg 22, 6276PC, Gulpen-Wittem, Limburg

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,4 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website