Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Gulpen-Wittem Wi1 Eys

Elkenrade Download deze route

Gulpen-Wittem Wi1 Eys

Elkenrade Wandelroute 5,5 km Gemiddeld
Het pittoreske dorpje Eys staat bekend om zijn glinsterende Eyserbeek, het gezellige huiskamercafé Bie de Tantes en de Eyserbosweg, waar de professionele wielrenners flink op de pedalen staan tijdens de Amstel Gold Race. Deze wandelroute toont je de mooiste vergezichten en de leukste doorsteekjes door de groene heuvels, terwijl de beek rustgevend langs je weg kabbelt. Deze route volg je via de blauwe paaltjes en je auto parkeer je in Eys. Stevige trek onderweg? De brasserie en het terras van golfbaan Eyserhof verwelkomen niet alleen golfers, maar ook hongerige wandelaars.

Overzicht

Start- en eindpunt

Moorenheideweg , 6287 Elkenrade, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,5 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website