Gulpen-Wittem Wi4

Eys Download deze route

Gulpen-Wittem Wi4

Eys Wandelroute 7,7 km Moeilijk
Parkeer je auto bij de Mesweg in Eys, volg de gele paaltjes op wandelroute Gulpen-Wittem W4 en laat je verrassen door de prachtige uitzichten op je weg. Deze route leidt je naar het pittoreske plaatsje Ubachsberg met zijn fraaie stenen gebouwtjes. Ga in dit dorpje vooral langs bij de Bernardushoeve voor een fijne wandelpauze in een schitterende setting. Terug naar Eys zie je het elegante kasteel Goedenrade en ontdek je de serene natuur bij de Eyserbeek.

Overzicht

Start- en eindpunt

Mesweg 10, 6287 BH Eys

Soort route

Wandelroute

Afstand

7,7 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website