Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Gulperberg G3 Gulpen-Wittem

Gulpen Download deze route

Gulperberg G3 Gulpen-Wittem

Gulpen Wandelroute 6,8 km Moeilijk
Gulpen is een typisch Zuid-Limburgs heuvelplaatsje, met een geweldig uitzicht op de Gulperberg, die je tijdens deze wandelroute goed leert kennen. In dit dorp vind je de Neubourgermolen en de Gulpener Bierbrouwerij, en ook sporters komen hier goed aan hun trekken met zwemparadijs Mosaqua en het Lowa testcentrum. De route langs de gele paaltjes leidt je naar pensionstal De Verloren Kost: een paradijs voor paardenliefhebbers waar je halverwege de route gezellig tussen de paarden van een heerlijke punt Limburgse vlaai kunt genieten.

Overzicht

Start- en eindpunt

Panoramaweg 1A, 6271 NM Gulpen

Soort route

Wandelroute

Afstand

6,8 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website