Landsrade G4 Gulpen-Wittem

Gulpen Download deze route

Landsrade G4 Gulpen-Wittem

Gulpen Wandelroute 9,0 km Gemiddeld
In het rustige, serene heuvelland ligt het bruisende plaatsje Gulpen, vol afwisselende activiteiten en met een gezellig centrum vol terrasjes op een schilderachtige locatie. Je parkeert eenvoudig bij Mosaqua en krijgt vervolgens de leukste plekken van Gulpen te zien: de pracht van kasteel Neubourg, de beroemde Gulpener Bierbrouwerij en de Pannenkoekenmolen waar je van zult watertanden. Deze wandelroute neemt je bovendien mee naar het zuidelijke buurtschap Landsrade, tussen de glooiende heuvels, de uitgestrekte akkerlanden en de wuivende velden door. Je volgt de route via de blauwe paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Lookerplei 1, 6271 NX Gulpen, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

9,0 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Tips voor onderweg!

  • Bungalowpark Landsrade

    Bungalowpark Landsrade is gelegen in een rustige, landelijke omgeving en biedt een schitterend uitzicht op het 5-sterrenlandschap van het Limburgse heuvelland aan. Het park, gelegen aan de bosrand, biedt vakantiewoningen voor groepen van 2 tot 25 personen aan.
    Meer info

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website