Maastricht Scharn MTB-route

Maastricht Download deze route

Maastricht Scharn MTB-route

Maastricht Mountainbikeroute 28,9 km Gemiddeld
De grote stad Maastricht geen plek voor mountainbikers? Zeker wel! De MTB-route Maastricht begint in de wijk Amby en brengt je vanuit daar naar de schitterende natuur van Bemelen, Gronsveld en Reijmerstok. 

Zo kom je door het weelderige Savelsbos: een dichtbegroeide strook met prachtige bomen, ruisend struikgewas en vuursteensporen. Om het bos te sparen, vragen we je om op de paden te blijven. 

Deze mountainbikeroute maakt deel uit van het Zuid-Limburg omvattende bewegwijzerde netwerk van in totaal 500 kilometer lang. Deze route weet daarin de hevigste hellingen bergopwaarts te vermijden en is dus geschikt voor iedereen. 

In de gezellige dorpjes onderweg kom je ongetwijfeld een leuk terrasje tegen voor een pauze.

Overzicht

Start- en eindpunt

Parkeerplaats VV Scharn, Bemelerweg 92, Maastricht

Soort route

Mountainbikeroute

Afstand

28,9 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website