Mechelen MTB-route

Mechelen Download deze route

Mechelen MTB-route

Mechelen Mountainbikeroute 24,3 km Gemiddeld
Over heuvels met weidse, wuivende velden en dichte hellingbossen, door de beschutte dalen van de Geul en de Eyserbeek en langs de pittoreske dorpjes Mechelen, Wahlwiller en Partij: je beleeft het allemaal op de spectaculaire MBT-route Mechelen. Deze mountainbikeroute voert je over ruw terrein en tegen steile hellingen naar hoge heuveltoppen en is dus een fijne uitdaging voor geoefende mountainbikers. Eenmaal terug bij de startplaats aan de Hoofdstraat in Mechelen kun je terecht bij café In de Krooën om van een heerlijk speciaalbiertje te genieten. Deze route ligt op een uitgebreid, bewegwijzerd netwerk van mountainbikeroutes door heel Zuid-Limburg.

Overzicht

Start- en eindpunt

Buitenplaats de Mechelerhof, Spetsesweide 5, Mechelen

Soort route

Mountainbikeroute

Afstand

24,3 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website