Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Nijswiller Wi11 Gulpen-Wittem

Wittem Download deze route

Nijswiller Wi11 Gulpen-Wittem

Wittem Wandelroute 3,0 km Moeilijk
Op de wandelroute Nijswiller Wi11 verken je het fenomenale gebied ten oosten van Nijswiller, helemaal tot aan de Duitse grens. In deze omgeving heb je een prachtig uitzicht op de uitgestrekte groene heuvels van Zuid-Limburg en op klooster Mamelis. Eenmaal terug in Nijswiller drink je je kopje koffie op een heerlijk terrasje in dit pittoreske daldorpje aan de glinsterende Selzerbeek, waar je ook prima kunt parkeren. Deze route volg je via de rode paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Oude Bocholtzerweg, Wittem

Soort route

Wandelroute

Afstand

3,0 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website