Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Nijswiller Wi8 Gulpen-Wittem

Wittem Download deze route

Nijswiller Wi8 Gulpen-Wittem

Wittem Wandelroute 3,8 km Moeilijk
De lieflijke dorpjes Nijswiller en Wahlwiller liggen beschut in de vallei van de vriendelijk kabbelende Selzerbeek. Je leert deze aandoenlijke dorpjes allebei kennen op de wandelroute Nijswiller Wi8. Schrik niet terug voor de flinke beklimming die je op deze korte route tegenkomt: eenmaal boven is het uitzicht over het dal van de Selzerbeek ongeëvenaard en zie je in de verte de Wittemer Wijngaard Wahlwiller en de St. Cunibertuskerk, waar je zojuist in Wahlwiller nog vlak langs kwam. In zowel Nijswiller als Wahlwiller kun je gemakkelijk parkeren en een cafeetje vinden voor een heerlijk kopje koffie. Je volgt deze route via de gele paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Oude Baan 26, 6286 BE Wittem, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

3,8 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website