Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Nijswiller Wi9 Gulpen-Wittem

Wittem Download deze route

Nijswiller Wi9 Gulpen-Wittem

Wittem Wandelroute 8,2 km Heel moeilijk
Tussen de glooiende heuvels door stroomt de meanderende Selzerbeek door een lieflijke vallei. Aan deze beek en in deze vallei liggen de pittoreske dorpjes Wahlwiller en Nijswiller. Op de wandelroute Nijswiller Wi9 zie je ze allebei, en wandel je bovendien de heuvel op naar het even mooie plaatsje Baneheide. Op de terugweg naar Nijswiller heb je een schitterend uitzicht over het hele dal. Bovendien kom je op deze route kasteel Nijswiller en de Wittemer Wijngaard Wahlwiller tegen. Parkeren kan eenvoudig in beide dorpjes en in allebei vind je cafeetjes en terrasjes om van je koffie te genieten. Deze wandelroute volg je via de zwarte paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Oude Bocholtzerweg , 6286 Wittem, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

8,2 km

Moeilijkheidsgraad

Heel moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website