Plateau Huls Si4 Simpelveld

Simpelveld Download deze route

Plateau Huls Si4 Simpelveld

Simpelveld Wandelroute 6,4 km Makkelijk
Aan de rand van het bekoorlijke stoomstadje Simpelveld ligt de Huls: een hoog plateau vanwaar je steil omlaag het dorp in kijkt. Het uitzicht is er onvergetelijk! Op deze wandelroute leer je bovendien het landelijke landschap ten noorden van dit plaatsje goed kennen. Je verkent de lieflijke akkers en velden, die vooral ’s zomers een lust voor het oog zijn. Op het plateau van de Huls is er altijd wel ergens ruimte om te parkeren. Daarna hoef je de blauwe paaltjes maar te volgen voor een wandelbeleving met een magnifiek panorama.

Overzicht

Start- en eindpunt

Sint Remigiusstraat 32, 6369 EM Simpelveld

Soort route

Wandelroute

Afstand

6,4 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website