Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Slenaken & Hoogcruts Sl5 Gulpen-Wittem

Slenaken Download deze route

Slenaken & Hoogcruts Sl5 Gulpen-Wittem

Slenaken Wandelroute 5,9 km Moeilijk
Nét tegen de grens met België aan ligt het wandelgebied rondom Slenaken, ook wel de parel van het heuvelland, waar je ogen tekort zult komen. Je waant je in het buitenland in dit prachtige en veelzijdige gebied. De wandelroutes zijn pittig, zo ook deze, maar dat weegt niet op tegen de landschappen, heuvels en de Gulp, die je allemaal zult tegenkomen. In het Gulpdal liggen flauwe hellingen aan de ene kant, in gebruik als grasland, en steile hellingen aan de andere kant, waar de hellingbossen te vinden zijn. Je zult het allemaal ontdekken tijdens deze wandeling. Je kunt starten in Slenaken bij Romantik Parkhotel het Gulpdal. Daar kun je ook eenvoudig parkeren. De route is te volgen via de blauwe paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Dorpsstraat 24, 6277 NE Slenaken

Soort route

Wandelroute

Afstand

5,9 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website