Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Slenaken Sl1 Gulpen-Wittem

Heijenrath Download deze route

Slenaken Sl1 Gulpen-Wittem

Heijenrath Wandelroute 7,0 km Moeilijk
Wandelen in het gebied tussen Gulp en Geul kan niet ontbreken tijdens een bezoek aan Zuid-Limburg. Het natuurgebied rond Slenaken kent mooie uitzichten, stevige hellingen en verschillende soorten begroeiing. Zo zul je tijdens deze wandelroute het Onderste Bos aandoen, waar je in elk seizoen andere wilde planten zult tegenkomen. Ook steek je even de grens over naar België, waar akkers en weilanden je zullen begroeten vanaf het plateau. Je zult verrast worden door het landschap, op welk punt in de route je ook bent. Je kunt starten bij de Smockelaer in Heijenrath (Gilvelderweg 2), waar je ook eenvoudig kunt parkeren. De blauwe paaltjes voeren je door deze wandeling heen.
Op pad met Jenneke 5 oktober 2020

Jenneke wandelt route Sl1 rondom Slenaken. Ze wordt tijdens de route verrast door het landschap met mooie uitzichten en prachtige natuurgebieden. Kijk je mee? 

Bekijk de vlog

Overzicht

Start- en eindpunt

Heijenratherweg 23, 6276 PD Heijenrath, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

7,0 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website