Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Slenaken Sl2 Gulpen-Wittem

Slenaken Download deze route

Slenaken Sl2 Gulpen-Wittem

Slenaken Wandelroute 7,2 km Moeilijk
Het wandelgebied rondom Slenaken is zeker het bezoeken waard. Deze grensoverschrijdende wandelroute voert je door het gebied ten zuiden van Slenaken, door de bosrijke omgeving van het Onderste Bos. Bovendien zul je tijdens deze ronde de Belgische grens passeren, in de richting van Teuven. Deze wandeling door het heuvelland is een uitdaging, met een lengte van ongeveer 7 kilometer, maar je zult versteld staan van de prachtige uitzichten over het Zuid-Limburgse heuvelland. De route starten kan in Slenaken, waar je ook kunt parkeren. De route is te volgen via de rode paaltjes.
Op pad door Slenaken 23 april 2019

Jenneke gaat op pad door Slenaken. Ga je mee? 

Bekijk de vlog

Overzicht

Start- en eindpunt

Dorpsstraat 20, 6277 NE Slenaken, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

7,2 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website