Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Slenaken Sl3 Gulpen-Wittem

Heijenrath Download deze route

Slenaken Sl3 Gulpen-Wittem

Heijenrath Wandelroute 4,5 km Moeilijk
Deze wandelroute laat je het prachtige gebied ten noorden van Slenaken zien. Hier zul je onder andere de bosrijke omgeving van het Groote Bosch verkennen, dat een gebied van meer dan 60 hectare omvat. Laat je dwars door het Gulpdal heen leiden, met zo nu en dan een uitzicht op de Gulp, een snelstromende zijrivier van de Geul. Je zult je een weg banen door verschillende soorten landschappen en zult ongetwijfeld verschillende dieren en planten zien die de aandacht trekken. Deze wandelroute is er een voor de wandelaar die op zoek is naar een vrij korte route (4,5 kilometer), die desalniettemin een uitdaging kent. Parkeren kan in Slenaken, waar de route tevens van start gaat. Volg voor deze route de gele paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Konijnenwinkel , 6276 Heijenrath, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

4,5 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website